• Harald Kouseband
  • Jorn Vlijm
  • Kerim Omri

Doe ook mee aan de Visual Art Rally fotowedstrijd

NIJKERK Een record aantal van honderd equipes rijdt zaterdag 13 april door Nijkerk, Putten en Barneveld. Ze doen mee aan de Visual Art Rally 2019. Bezoekers aan de rally kunnen meedoen aan een fotowedstrijd waarin BDUmedia (uitgave van onder meer StadNijkerk.nl) en de organisatie van de rally samen optrekken.

Het is na de editie van vorig jaar de tweede keer dat BDUmedia en de Visual Art Rally een fotowedstrijd houden. Vorig jaar werden uit de vele inzendingen drie winnaars gekozen. De foto's van de winnaars staan bij dit artikel (hierboven). Harald Kouseband heeft een ronde met de 0-auto gewonnen, Jorn Vlijm won met zijn inzending een rally jas en Kerim Omri ontving vier vip-kaarten voor de rally van dit jaar. Deelnemers aan de fotowedstrijd maken ook dit jaar kans op deze mooie prijzen.

DRIE PROEVEN De Visual Art Rally 2019 bestaat uit drie proeven die op verschillende locaties gereden worden. Er is een klassementsproef in Kallenbroek (Barneveld), deze proef is in het verleden ook gereden in de Tulpenrally. De tweede klassementsproef wordt verreden aan de rand van Putten. De derde en laatste proef is op op bedrijventerrein Watergoor in Nijkerk.

Kijk hier voor meer informatie over de Visual Art Rally.