• Photo Republic / Bibi Neuray

Zoektocht door Nijkerk naar onbekende winnaar van een Mini

NIJKERK Bij de Albert Heijn aan de Frieswijkstraat ging zaterdagmiddag een bijzondere zoektocht van start. Iemand in Nijkerk heeft namelijk een gloednieuw Mini gewonnen, zonder het zelf te weten. De winnaar heeft nog maar drie weken om zijn of haar prijs op te halen en daarom reed Jan Vlijm, bedrijfsleider van de Albert Heijn, vandaag in de Mini door Nijkerk, op zoek naar die ene winnaar. 

Het winnende lot voor een Mini werd vorig jaar bij de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij verkocht bij de Albert Heijn in Nijkerk, maar tot op heden heeft de gelukkige eigenaar van het oudejaarslot met lotnummer AX 50824 zich nog niet gemeld.

ZOEKTOCHT Na een jaar verloopt het recht op de prijs en daarom deed Vlijm zaterdag een poging om de winnaar te vinden. Hij kroop zelf achter het stuur van de Mini en maakte een tocht door Nijkerk om een oproep te doen aan de winnaar om zich tot uiterlijk 31 december met het winnende lotnummer in zijn winkel te melden. ,,Ik zoek mijn winnaar" schalde door de dakmegafoon van de auto. 

EEUWIG ZONDE ,,Elk jaar verkoop ik heel veel loten voor de Oudejaarstrekking en dan is het extra bijzonder als één van de winnende loten uitgerekend in jouw winkel is verkocht. Helaas is de Mini om welke reden dan ook nog niet geclaimd door de winnaar. Dat is natuurlijk eeuwig zonde", vertelt Vlijm. ,,Daarom wil ik er alles aan doen om in contact komen met de klant aan wie we het winnende lot hebben verkocht, zodat deze zijn of haar prijs in ontvangst kan nemen. Een mooier begin van het nieuwe jaar is immers niet denkbaar."

MINI'S Niet alleen de Nijkerkse Mini staat al lang op de rechtmatige eigenaar te wachten, ook in Echt en Susteren in Limburg moeten nog twee Mini's worden opgehaald door de winnaars.