Optiek VerkerkPlein 30332453812 www.optiekverkerk.nl
Optiek VerkerkPlein 30332453812 www.optiekverkerk.nl Optiek Verkerk
De specialist

Advies op maat bij Optiek Verkerk

27 maart 2024 om 18:33 Zakelijk

NIJKERK ,,Op het moment dat je een willekeurige optiekzaak binnenstapt voor het uitzoeken van een nieuwe bril, ben je al snel geneigd om allerlei verschillende monturen op en af te zetten, zelf even rond te kijken om vervolgens weer een aantal modellen te passen. Meestal maakt zo’n winkelbezoek het maken van de definitieve keuze niet bepaald gemakkelijker. Eenmaal gekozen, dan komen daar nog eens de glazen bij. Het type glas, de dikte, de ontspiegeling en/of de meerprijs voor bepaalde toevoegingen in het glas waar je uit kunt kiezen. Voordat je het weet zie je door de bomen het bos niet meer. Bij Optiek Verkerk gaat het anders.”

,,Ben je op de Kamp in Amersfoort of op Het Plein in Nijkerk en zie je de winkel van Optiek Verkerk, dan heb je meteen door dat dit een bijzondere optiekzaak is. Iedere dag zijn er gepassioneerde vakmensen aanwezig die jou in het zonnetje zetten en het geweldig vinden om je te helpen. Door rustig de tijd te nemen in onze ruim opgestelde winkels met een warme open uitstraling en breed assortiment aan diverse merken en stijlen, voorzien we jou van advies op maat. We willen je leren kennen om zo het perfecte montuur te vinden dat precies weergeeft wie jij bent.”

We willen je leren kennen om zo het perfecte montuur te vinden dat precies weergeeft wie jij bent

COLLECTIES

,,Onze collecties worden met zorg en aandacht samengesteld en bestaan uit monturen van hoogwaardige kwaliteit. Ze zorgen voor een beter draagcomfort en hebben een mooie uitstraling. Van kunstwerkjes tot minimalistisch design, van titanium tot buffelhoorn, alles is op maat gemaakt en wordt met de hand afgewerkt. Zo hebben wij bijzonder grote collecties in huis voor zowel dames als heren van bijvoorbeeld: Theo, Lindberg, Anne et Valentin en Yellows Plus. Onze specialisten volgen alle ontwikkelingen op de voet en worden regelmatig getraind en bijgepraat op beurzen en congressen. Zo zorgen we ervoor dat we vooroplopen bij het aanmeten van de nieuwste kijkoplossingen.”

We vinden het leuk om een paar keer per jaar een specifiek merk uit te lichten

LINDBERG

,,We vinden het leuk om een paar keer per jaar een specifiek merk uit te lichten, waarbij dat merk een aantal dagen volledig in de spotlight staat. We hebben dan de volledige collectie in huis en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Binnenkort is dat het merk Lindberg. De monturen van Lindberg zijn als kunstwerken voor je gezicht: Minimalisme tot in de perfectie uitgebracht. Elk detail is doordacht, elke lijn heeft een doel. Geen schroefjes, lasnaden of overbodige franje. Geen product ter wereld won zoveel internationale designprijzen.”

,,Het Lindberg event trappen we af in Nijkerk, van 29 maart t/m 6 april. In Amersfoort kun je de volledige collectie komen bewonderen van 11 april t/m 20 april. Nieuwsgierig geworden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak, of stap even binnen. Optiek Verkerk opent ogen.”   

Meer informatie: Optiek Verkerk Nijkerk, Plein 3, 0332453812 www.optiekverkerk.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Optiek Verkerk. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Stad Nijkerk.nl? Neem dan contact op met Gemma Lijbers (06-53488564, g.lijbers@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie