• Voorzitter Ron Weil toont de nieuwe website

    Eigen foto

Huurdersorganisatie Nijkerk lanceert nieuwe website

19-08-2019, 10:03 | Lezersnieuws | Yvonne

Huurdersorganisatie Nijkerk (HON) lanceert haar nieuwe website: huurdersnijkerk.nl. Boordevol informatie, voorbeeldbrieven en links naar andere nuttige websites. Voorzitter Ron Weil vertelt: "Onze website is een informatiebron voor alle 3.500 huurders van Woning Stichting Nijkerk en voor de 1.500 woningzoekenden in de gemeente Nijkerk. De website bevat gegevens over huurverhogingen, hoe je daar eventueel bezwaar tegen kan maken en wat je slaagkans is. Je kunt er informatie vinden over het aanvragen van huurtoeslag; urgentieverklaringen, het onderhoud van de woning; de veiligheid van de cv-ketel; onderverhuur; woningruil en nog veel meer. Heb je als huurder een probleem en kom je er niet uit, dan kan je contact met ons opnemen. We zoeken naar een oplossing. We willen een waardevolle partner voor huurders zijn."

 

"Daarnaast zetten we ons in voor de beschikbaarheid en de betaalbaarheid van huurwoningen in de gemeente Nijkerk. Ook de leefbaarheid van de woonomgeving is een speerpunt. Dat zijn zaken die niet van vandaag op morgen zijn gerealiseerd. We hebben hierover prestatieafspraken gemaakt met de gemeente en met Woning Stichting Nijkerk. Wij monitoren of de afspraken worden nagekomen."

 

Huurders van Woning Stichting Nijkerk hebben zich verenigd in de onafhankelijke stichting HON. HON behartigt de belangen van huurders in de gemeente Nijkerk. De stichting is bereikbaar op 06 - 4708 2200 en info@huurdersnijkerk.nl. De nieuwe website is te vinden op www.huurdersnijkerk.nl.