• Wethouder Broekman en Danny en Simone Post van Hoflake Optiek.

    Robert Koelewijn
  • Wethouder Broekman en Jacco van de Bor van Coava.

    Robert Koelewijn

Wethouder zet ondernemers in het zonnetje

NIJKERK Op de dag van de Ondernemer zette wethouder Broekman vrijdag twee ondernemers extra in het zonnetje. Jacco van de Bor van Coava in Nijkerk en Danny en Simone Post van Hoflake Optiek in Hoevelaken werden verblijd met een bloemetje.

De dag van de ondernemer is in 2016 in het leven geroepen door MKB-Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Dit jaar viel de eer te beurt aan de drijvende krachten achter Coava en Hoflake Optiek. 

TROTS Wethouder Mariëlle Broekman: ,,We zijn enorm trots op de creativiteit en het doorzettingsvermogen dat we bij zoveel ondernemers in onze gemeente zien. We leven in een tijd waarin veel zaken veranderen, ook op het gebied van ondernemen. Veel ondernemers in onze gemeente gaan daar heel innovatief mee om. We hebben vandaag twee daarvan extra in het zonnetje gezet, maar dat neem natuurlijk niet weg dat ik enorm trots ben op alle ondernemers die onze stad zo mooi maken."

WEEKMARKT Ook bracht wethouder Broekman een bezoek aan de weekmarkt in Nijkerk. Sinds 2016 zijn de weekmarkten in zowel Nijkerk als Hoevelaken zelfstandig. Wethouder Broekman: ,,De markt is van oudsher een verzameling van ondernemers met allerlei verschillende producten. Bij uitstek een plek om op de Dag van de Ondernemer te bezoeken dus."