• Wethouder Patricia van Loozen en Heijmans Huizen-directeur Erik Vos zetten hun handtekening onder de exploitatieovereenkomst.

    CBN

Verkoop 'Het Nieuwe Veen' fase 2 binnenkort van start

NIJKERK Wethouder Patricia van Loozen heeft op 21 september 2017 namens de gemeente Nijkerk en Erik Vos, directeur van Heijmans Huizen B.V., de handtekeningen gezet onder de koop- en realisatie overeenkomst Nijkerkerveen Deelplan 2.

Met het ondertekenen van deze overeenkomst wordt het mogelijk gemaakt dat er 16 koopwoningen gerealiseerd gaan worden in het plan 'Het Nieuwe Veen 2'. Het woningbouwprogramma zal bestaan uit rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. Vier rijwoningen zullen worden aangeboden in de categorie sociale koop. Daarnaast zullen er binnen het programma nog zeven sociale huurwoningen worden gerealiseerd voor Stichting De Goede Woning.

Het Nieuwe Veen 2 maakt deel uit van de uitbreidingslocatie Deelplan 2 en is gelegen ten zuiden van de Vrouwenweg in Nijkerkerveen. Voor de dorpse uitstraling van de woningen wordt een vervolg gegeven op de woningen uit de eerste fase van 'Het Nieuwe Veen'. Door de toepassing van overstekken, gekeimde gevels of spekbanden wordt qua sfeer en uitstraling aansluiting gezocht met de bouwstijl van de historische dorpse straten in Nijkerkerveen. Veel woningen hebben dan ook een unieke uitstraling en identiteit.

De verkoop van de koopwoningen zal medio oktober 2017 al van start gaan. Voor meer informatie over de koopwoningen kunt u terecht bij Midden Nederland Makelaars te Nijkerk. Kijk ook op www.hetnieuweveen.nl.