• Oldtimer Club Nijkerk
  • Oldtimer Club Nijkerk
  • Oldtimer Club Nijkerk
  • Oldtimer Club Nijkerk
  • Oldtimer Club Nijkerk

Veel te doen rond Oldtimer Event in het centrum

NIJKERK De Oldtimer Club Nijkerk houdt op zaterdag 27 mei in samenwerking met MTH Accountants en Adviseurs het MTH Oldtimer Event. Het Event staat volledig in het teken van voertuigen met een leeftijd van minimaal 30 jaar oud.

Het bekijken van auto's, motoren, scooters en bromfietsen gaat gepaard met diverse activiteiten. De officiële opening wordt om 12.00 uur verricht door Gerard van den Tweel, directeur Van den Tweel Groep. De hoofdsponsor dit jaar is AH Nijkerk.

Het evenement vindt plaats in het centrum van Nijkerk. Deelnemen kan na opgave per email bij Erik Rem: erikrem@hetnet.nl.

De middag duurt van 11.00 tot 17.00 uur.

Op het programma staan onder meer een korte rit voor auto's, motoren en bromfietsen, airbrush van 'She's a Cat Artworks', catwalk bromfietsen, een nromfietsparade, marktkramen, twee poetsdemo's van de firma Riwax om 13.00 en 14.30 uur. Ook zijn twee rallyauto's aanwezig en vier Nijkerkse dealers.

De Etta James Experience, bestaande uit elf personen, zorgt voor funk, soul, jazz, blues, rock 'n roll met twee optredens om 13.30 tot 14.30 uur en 15.00 tot 16.00 uur.

Voor kinderen is er de wedstrijd 'Weet hoe het heet' met de prijsuitreiking om 15.30 uur, een gratis grabbelton en ballonnen, krijten op een oldtimer auto en voor de kleintjes een gratis spel 'Mega gatenkaas'.