• Ron Oostveen

Stad Nijkerk verzorgt workshops digitale fotografie

BARNEVELD Stad Nijkerk heeft in samenwerking met professioneel fotograaf Ron Oostveen twee interessante workshops fotografie ontwikkeld; Een tweedelige workshop voor beginners en een 3-delige workshop voor ervaren fotografen.

De workshop digitale fotografie voor beginners is bedoeld voor mensen die hun digitale spiegelreflex of compact camera beter willen gebruiken. Tijdens de twee avonden worden de vele mogelijkheden van de digitale camera behandeld en beoefend. Begrippen zoals sluitertijd, diafragma en scherptediepte komen uitgebreid aan de orde. Vanzelfsprekend is er ook aandacht voor de creatieve kant van fotograferen, zoals compositie, standpunt en de guldensnede. De workshop wordt gehouden op maandagavond 7 september en 21 september. De kosten bedragen 69 euro.

Voor mensen die al enige ervaring hebben met digitaal fotograferen is de nieuwe workshop fotograferen voor ervaren fotografen. Tijdens deze workshop worden begrippen uit de basisworkshop verder uitgediept en worden er vanzelfsprekend ook onderwerpen behandeld die nog niet aan de orde zijn geweest.

Om deel te nemen aan de vervolgworkshop is het niet noodzakelijk om de beginners workshop te volgen. Fotografen die op een andere wijze ervaring hebben opgedaan zijn ook zeer welkom. Deze workshop bestaat uit drie dinsdagavonden en wordt gehouden op maandagavond 12 oktober, 26 oktober en 9 november. De kosten bedragen 99 euro.

De bijeenkomsten zijn bij BDUmedia in Barneveld. Ze starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur. Meer informatie kunt krijgen bij Ron Oostveen (06-51921188). Opgeven kan via workshop@bdu.nl.