• Cecile van Thiel en Corin van den Hoogen van ID-DJ.

    Kees van den Heuvel

Smaakfestival Nijkerk in de startblokken

NIJKERK Het Smaakfestival, georganiseerd door Dennis en Corin van den Hoogen van Holland Events, staat in de startblokken. Dit wordt vrijdag 29 en zaterdag 30 maart gehouden op het plein van het gemeentehuis. Grote blikvangers zijn Tom Coronel op vrijdag en zangeres Maan op zaterdag.

Het plein naast de havenkom wordt een groot festivalterrein. Daar komen muziek en food samen en worden allerlei activiteiten georganiseerd. De focus van de vrijdagavond ligt op een ondernemersavond, waarbij de bezoekers kunnen netwerken, worden uitgenodigd te rijden in racesimulatoren, Tom Coronel kunnen uitdagen om de beste lap te rijden en er een rallypresentatie is van Visuel Art Design. De zaterdag is ingeruimd voor een gratis kinderprogramma tot 16.00 uur en daarna is het artiesten wat de klok slaat.

Ongeveer duizend bezoekers hebben zich al aangemeld om zangeres Maan te zien optreden. Verder komen DJ Barry Paf, de Euros en het Feestteam voor sfeer zorgen. De tenten worden vrijdagmorgen opgebouwd en auto's kunnen worden gestald bij de Havenaer, Sporthal Watergoor of parkeergarage De Bonte Koe. Meer informatie op de website smaakfestivalnijkerk.nl.