• Organisator Dennis van den Hoogen wordt geïnterviewd door RTL Boulevard.

    ID-DJ Entertainment

Smaak: nieuw festival met lekker eten en goede muziek

NIJKERK Het stadhuisplein naast de havenkom in Nijkerk wordt vrijdag en zaterdag 29 en 30 maart omgetoverd tot festivalterrein. Het Smaak Festival Nijkerk is een nieuw festival en staat in het teken van lekker eten en goede muziek. Zo moet de aftrap van het nieuwe festivalseizoen gevierd worden. Naast muziek, eten en drinken zijn er verschillende activiteiten naast de havenkom. Voor jong en oud is er van alles te beleven, meldt de organisatie.

Op vrijdag 29 maart kunnen ondernemers uit Nijkerk en de wijde omgeving elkaar ontmoeten onder het genot van lekker eten en drinken. Geen standaard netwerk evenement, maar een netwerkfestival. ,,Met een verrassend programma worden de ondernemers uitgedaagd tot het uiterste te gaan in een strijd met een ware racelegende." Kaarten à 35 euro zijn verkrijgbaar via de website.

OPTREDENS Zaterdag 30 maart is het festival geopend voor jong en oud. Het terrein is gevuld met eettentjes en er zijn veel muziekoptredens. Van lokale artiesten tot bekende A-artiesten, het muzikale programma is te vinden op de website. In de middag is het festivalterrein vrij toegankelijk met activiteiten voor de kinderen. Springkussen, draaimolen en een treintochtje door Nijkerk. Alles onder begeleiding. Het podium is opengesteld voor iedereen die zijn of haar talenten graag eens op een groot podium wil laten zien. Meer informatie hierover is te lezen op onze website. Het avondprogramma start om 17.00 uur. Kaarten zijn voor 7,50 euro per stuk en te koop via de website.

SMAAK Smaak Festival Nijkerk wordt georganiseerd door Dennis en Corin van den Hoogen van Holland Events, als onderdeel van de ID-DJ Entertainment Groep. Het is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Nijkerk die een aanjaagbudget beschikbaar heeft gesteld. Ook Stichting Citymarketing Lekker Nijkerk is betrokken bij dit evenement. Vanuit de gemeente kwam de vraag om een groot evenement te organiseren met regionale aantrekkingskracht. Van den Hoogen: ,,We denken met dit evenement aan deze vraag te voldoen en een superleuk evenement voor Nijkerk en omstreken te kunnen neerzetten."

Meer informatie leest u op www.smaakfestivalnijkerk.nl.