Prachtige optredens toneelgroep 4 Kids

HOEVELAKEN Wat waren het weer mooie optredens van de Hoevelakense toneelgroep 4 Kids. Maar liefst drie keer kwamen zij in actie in dorpshuis De Stuw, een keer op vrijdag 10 april en op zaterdag 11 april maar liefst twee keer. Het was echt Genieten met een hoofdletter. Het was al weer de achtste productie van deze enthousiaste groep Hoevelakers.

Het spelplezier spatte er vanaf, in een razend tempo werden de scènes achter elkaar gespeeld met wisselende decors en de acteurs en actrices waren en zijn ook niet te beroerd om er regelmatig een improvisatietekst op los te laten. De toeschouwers vonden het prachtig en beloonden de groep met een ovationeel applaus. Helaas waren niet alle voorstellingen helemaal uitverkocht zoals vorig jaar.

ONTWIKKELING De Stichting 4kids is opgericht op 3 augustus 2007 door John van de Bunt, Judith Goossens en Mike Kuyt. De Stichting heeft als doel het realiseren van kindertheatervoorstellingen in en om Hoevelaken voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Door het realiseren van deze voorstellingen wordt ernaar gestreefd kinderen kennis te laten maken met toneel om zodoende de culturele ontwikkeling van kinderen (verder) te ontwikkelen. 4Kids Theater is een stichting zonder winstoogmerk. Haar doel is om per jaar 4 theatervoorstellingen te verzorgen, waarvan 1 voor een ZMLK school. Met name deze laatste doelgroep kent een sociaal-maatschappelijk belang. De spelers zijn afkomstig uit (de buurt van) Hoevelaken. Indien van toepassing zullen er ook kinderen aan de voorstellingen meewerken.