• Politie Haarlem

Politie zoekt getuigen na overval op cafetaria Happy Food

NIJKERK Twee onbekende mannen hebben op woensdag 5 december een cafetaria aan de Hoefslag in Nijkerk overvallen, zo meldt de politie. Er is een onderzoek gestart en de politie is op zoek naar getuigen.

,,Rond 20.15 uur drongen twee gemaskerde mannen de cafetaria binnen waar ze onder dreiging van geweld geld eisten. De medewerker wist echter het pand te verlaten en meteen de politie te waarschuwen, waarna de daders zonder buit vertrokken in de richting van de skatebaan. Ondanks dat de politie binnen vijf minuten ter plaatse was, waren de daders niet meer te vinden. De politie is nu op zoek naar getuigen", luit de uitleg van het incident. 

SIGNALEMENT De eerste dader is ongeveer 1.85 meter lang, tussen de 17 en 20 jaar oud, heeft een licht getinte huidskleur, een normaal postuur, was gekleed in een donkerblauwe gewatteerde jas en droeg een capuchon en bedekte zijn gezicht vermoedelijk met een zwarte sjaal. De tweede verdachte is ongeveer 1.75 meter lang, ook tussen de 17 en 20 jaar oud en ook licht getint. Hij heeft een normaal postuur maar is iets gezetter dan de eerste dader. Droeg een blauwe capuchon met een Louis Vuitton petje en een donkere jas met rood stuk kleding ter hoogte van de nek.

GETUIGEN De politie roept  getuigen op zich te melden. Iedereen die rond dit tijdstip iets bijzonders heeft gezien of gehoord, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844.