• 112Heuvelrug.nl

Politie komt met Mobile Media Lab naar Hoevelaken en Nijkerk

NIJKERK De politie wil graag weten hoe inwoners van Nijkerk en Hoevelaken dneken over het contact en de communicatie met de politie en wat ze zelf doen om de wijk veiliger te maken. Daarom komt het Mobile Media Lab van de politie op 5 en 7 oktober naar Hoevelaken en Nijkerk. Inwoners kunnen daar hun mening geven over de verschillende contactmomenten met de politie, zodat ze hen in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

Het Mobile Media lab is een vrachtwagen die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. In deze truck doet de politie onderzoek naar de mening over en ieders ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Daarnaast is er volop gelegenheid om met politiemensen uit de gemeente in gesprek te gaan. Ook vanuit de gemeente

zijn er medewerkers aanwezig om bijvoorbeeldpreventieadvies te geven. Speciaal voor de kinderen is er een politieauto aanwezig en organiseren ze een kleurplatenwedstrijd.

Woensdag 5 oktober van 13.00 tot 16.00 uur staat het medialab op de parkeerplaats aan de Kantemarsweg in Hoevelaken, vrijdag 7 oktober van 14.00 tot 17.00 uur, op het Molenplein in Nijkerk.