Peuteropvang bij Jabadabadoe

HOEVELAKEN Nadat Peuterspeelzaal Klavertje Vier per 1 juli gestopt is, is kinderopvang Jabadabadoe afgelopen week gestart met een extra peutergroep (peuterspeelzaal). ,,Wat een feest! Super spannend, al die nieuwe gezichten. Maar ook ontzettend leuk om samen te spelen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes", aldus een enthousiaste Petra Koudstaal van Jabadabadoe.

Ze vervolgt: ,,De peuteropvang van Jabadabadoe is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Al spelenderwijs krijgen de peuters de ruimte om zich voor te bereiden op de basisschool. Ze kunnen vast wennen aan (sociale) regels en een dagritme. Zo worden ze gebracht en opgehaald en leren ze samen spelen, zingen en eten. Kinderen mogen zelf kiezen waar ze mee spelen en met wie. Door het aanbieden van verschillende activiteiten worden de kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling."

PEUTERPLEIN ,,Op Jabadabadoe wordt er gewerkt met de methode: 'Peuterplein'. Deze methode stimuleert de natuurlijke nieuwsgierigheid van jonge kinderen. Dit is een methode boordevol leuke materialen en gevarieerde activiteiten voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze lesmethode is officieel erkend als integraal VVE-programma. De kinderen van Jabadabadoe spelen dolgraag buiten! De ruime buitenruimte van Jabadabadoe nodigt uit tot ontwikkelen en bewust worden van de natuur. Zo kunnen de kinderen kennismaken met de varkens, geiten, schapen en kippen van de eigen kinderboerderij, maar ook samen spelletjes doen in de sportkooi."

Van maandag tot en met donderdag is de peuteropvang iedere ochtend van 08.30 tot 12.00 uur geopend. De kinderen kunnen gebracht worden tussen 08.30 en 08.45 uur en opgehaald tussen 11.45 en 12.00 uur. Voor meer info: www.jabadabadoe.info