• ARJEN GERRITSMA GRAPHIC SOUND

Ook in 2015 'Het Glazen Huys'

NIJKERK Na de successen van de twee vorige edities van het Glazen Huys Nijkerk in 2013 en 2014, heeft het bestuur van de Stichting samen met haar crewleden besloten om voor een 3de Glazen Huys weer alles uit de kast te trekken. De voorbereidingen zijn intussen in volle gang.

De organisatie van het Glazen Huys is ervan overtuigd dat het weer een top actieweek wordt in december, om precies te zijn van maandag 14 t/m zaterdag 19 december 2015.

De opzet van het derde Glazen Huys is vrijwel hetzelfde als die van vorig jaar: acht presentatoren maken van 8.00 uur 's morgens tot 00.00 uur 's avonds

radio en dat is ook op televisie, via de Nijkerkse Kabelkrant, te zien. Omroep Nijkerk stelt de faciliteiten als sponsor wederom ter beschikking. De samenwerking met Grand Café 't Regthuys is wederom zo goed bevallen, dat het Glazen Huys daar weer op het terras zal worden opgebouwd.

De afteller tot het evenement is reeds op de website zichtbaar.

Op de foto de kerngroep: Klarien van Laar, Maureen van Goethem, Ed Keijzer, Ely Hackmann, Aalt van de Bunt, Dennis van den Hoogen, Corine Feenstra en Ton Schouten. Op de foto ontbreken: Jeroen van der Horst, Marjon Hackmann, Bernadette Nolens, Jannick Benschop en Dianne van Laar. De foto is gemaakt door Arjen Gerritsma.