Onderzoek naar dode vrouw in volle gang

HOEVELAKEN Het onderzoek in Hoevelaken naar de dood van een 39-jarige bewoonster van de Frans Trompstraat is in volle gang. Vanaf de start van het onderzoek op woensdag 4 november is door de forensische opsporing in en rondom de woning van het slachtoffer minutieus onderzoek verricht. Dat onderzoek is nog steeds gaande. Vanaf de start is een grootschalig rechercheteam ingericht dat onderzoek doet naar de toedracht. Op het lichaam van de vrouw is sectie verricht om de doodsoorzaak vast te stellen. Hierover kan in het belang van het onderzoek niet in detail worden getreden. Wel is de sectie aanleiding om uit te gaan van een misdrijf. Rechercheurs hebben de afgelopen dagen onderzoek gedaan. Ze hebben daarbij veel mensen gesproken in relatie tot dit onderzoek.

De recherche is op zoek naar de ex-partner van het slachtoffer, tevens vader van de kinderen. Zijn auto werd onbeheerd in Amersfoort aangetroffen. De recherche probeert in contact te komen met hem en wil met hem in gesprek. Tot nu toe is zijn actuele verblijfplaats onbekend. De politie roept de vader van de kinderen op om zich te melden bij de politie. De politie roept ook getuigen op die informatie hebben over zijn actuele verblijfplaats contact op te nemen.

Dit kan via 0900-8844 of via het online meldformulier www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldformulier.html> Liever anoniem? Bel stichting M via: 0800-7000 of gebruik hun online meldformulier <http://www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/>.