• De hoofdprijs is een ballonvaart boven Hoevelaken en omgeving (archieffoto).

    Ruud Taal

Ondernemers Hoevelaken strooien met prijzen

HOEVELAKEN De jaarlijkse Najaarsactie gaat in Hoevelaken weer van start, op zaterdag 17 november. Ook dit jaar hebben de ondernemers in Hoevelaken weer mooie prijzen beschikbaar gesteld en zijn er maar liefst vier trekkingsmomenten.

In de winkels zijn vanaf 17 november stempelkaarten beschikbaar. Bij elke besteding van vijf euro, in alle deelnemende winkels van Hartje Hoevelaken, ontvangt de koper een stempel. Als de stempelkaart bij tien stempels vol is, kan deze worden ingeleverd bij Keurslager Steltenpool, Jumbo, Albert Heijn en bySon/DuoDuo. Deelnemende winkels zijn te herkennen aan de poster op de winkelruit. 

BALLONVAART Op 24 november, 1, 8 en 15 december worden uit alle ingeleverde kaarten winnaars getrokken. Volle kaarten kunnen tot één dag voor elke trekking worden ingeleverd. Er zijn dit jaar honderden prijzen te winnen, variërend van amandelstaven tot cadeaubonnen voor producten van de diverse winkels. De hoofdprijs is een ballonvaart boven Hoevelaken en omgeving. 

FEESTELIJKE UITREIKING De feestelijke trekking en uitreiking van de hoofdprijzen vindt plaats op 15 december om 14.00 uur in de Stuw op de Brink. Ook degenen die in de voorrondes al een prijs hebben gewonnen dingen gewoon weer mee voor de hoofdprijzen.

SANTA RUN Na het succes van vorig jaar keert ook de Santa Run weer terug en wel op vrijdagavond 14 december. Meer informatie hierover is binnenkort te vinden op www.hartjehoevelaken.nl en op de Facebookpagina van Hartje Hoevelaken.