• politie.nl

Nijkerker vast voor vechtpartij in Soest

NIJKERK De politie van Soest heeft in de nacht van zondag op maandag vier mannen uit Amersfoort en één uit Nijkerk aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een vechtpartij, daarbij raakten twee mannen gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie kreeg maandag rond 03.55 uur een melding binnen van een vechtpartij op de Bosstraat in Soest. Agenten gingen erheen en troffen twee gewonde mannen aan. Zij zouden zijn mishandeld door een groep jongeren, die verderop in de wijk zouden lopen. Een ambulance kwam ter plaatse en nam de slachtoffers mee naar een ziekenhuis.

De agenten zochten in de omgeving naar de groep jongens en troffen op de Blieklaan vier personen aan die voldeden aan het signalement. Een vijfde persoon kwam uit een bosje gerend. Allen (een 17-jarige Amersfoorter, drie 18-jarige Amersfoorters en een 20-jarige Nijkerker) werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

TIPS De politie vraagt getuigen of mensen die meer weten over dit incident contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.