• Henry Hamstra

Museum schenkt opbrengst aan stichting 'De mooiste Verlicht'

NIJKERK Museum Nijkerk heeft de opbrengsten van een recent evenement van Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk (BHN) geschonken aan de stichting 'De Mooiste Verlicht'. De cheque ter waarde van 531,95 euro wordt gebruikt voor het duurzaam aanlichten van de kerktoren. 

Onder toeziend oog van Erik Verhulp (BHN) werd vrijdag de cheque uitgereikt door Saskia van den Berg en Jan Cozijnsen namens het museum aan Henry Hamstra, voorzitter van 'De Mooiste Verlicht'.

BHN houdt met regelmaat een evenement voor haar leden. Zo waren de leden vorige maand te gast bij Museum Nijkerk. De vrijwilligers van het museum hadden een stadswandeling en een beklimming van de kerktoren op het programma staan. Na dit programma was er een bijeenkomst in het museum waar een klein buffet en een drankje werden geserveerd. Ondertussen kreeg de Stichting 'De Mooiste Verlicht' spreektijd om hun plannen toe te lichten voor het duurzaam aanlichten van de kerktoren.

Op 19 juni is er een diner op de toren. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Informatie is te vinden op www.demooisteverlicht.nl.