• Jan van Uffelen

Minder treinen door werkzaamheden Valleilijn

HOEVELAKEN Als gevolg van werkzaamheden rijden er volgende week minder treinen op de Valleilijn. Daar waar treinen vervallen zet Connexxion bussen in. Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

Zo vervalt in de nacht van 17 op 18 oktober de trein uit Amersfoort vertrek om 0.09 uur naar Barneveld Zuid.

WEEKEND In het weekend van 21 en 22 oktober zijn er ook werkzaamheden op de Valleilijn. Op 21 oktober is er dan de gehele dag geen treinverkeer tussen Amersfoort en Ede-Wageningen (beide richtingen). Op 22 oktober rijden er dan tot ongeveer 18.00 uur geen treinen op het gehele traject Amersfoort - Ede-Wageningen (beide richtingen). Na 18.00 uur is er geen treinverkeer tussen Amersfoort en Barneveld Centrum (beide richtingen).

De eerste trein uit Barneveld Centrum naar Ede-Wageningen vertrekt om 17.56 uur, daarna rijden de treinen van Barneveld Centrum naar Ede-Wageningen volgens dienstregeling. De eerste trein uit Ede-Wageningen naar Barneveld Centrum vertrekt om 17.23 uur, de laatste trein uit Ede-Wageningen naar Barneveld Centrum vertrekt om 23.23 uur. De treinen uit Ede-Wageningen vertrek 23.53 uur en 0.23 komen geheel te vervallen.