• Hartje Hoevelaken

Mega Kids Festival gaat niet door

HOEVELAKEN Het Mega Kids Festival, dat woensdag 13 maart zou plaatsvinden in het centrum van Hoevelaken, gaat vanwege de slechte weersvoorspellingen niet door. Er wordt naar een nieuwe datum uitgekeken.

De organisatie van HartjeHoevelaken vindt het erg jammer dat het evenement moet worden afgelast, meldt het in een persbericht. ,,Maar veiligheid staat voorop. Met de hevige regenbuien en wind zou het plaatsen van de vele springkussens mogelijk gevaarlijke situaties opleveren.''

,,We willen de kinderen van Hoevelaken een supermiddag bezorgen en de afgelopen jaren droeg het mooie weer geweldig bij aan de sfeer", aldus Hartje Hoevelaken voorzitter Dennis Toebast. ,,Helaas dreigde het evenement nu letterlijk in het water te vallen. Veiligheid van de kinderen gaat voor alles en dus konden we niet anders dan dit besluit nemen."

De organisatie beraadt zich momenteel over een nieuwe datum voor het evenement, waarschijnlijk na de meivakantie. Dan zal de basisschooljeugd van Hoevelaken hier weer door middel van een flyer van op de hoogte worden gesteld. Ook op de Facebookpagina van Hartje Hoevelaken zullen de nieuwe ontwikkelingen worden vermeld. De bon voor het gratis ijsje van HappyFood Hoevelaken is komende woensdag wél gewoon geldig.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten in HartjeHoevelaken op www.hartjehoevelaken.nl of op Facebook.com/hartjehoevelaken