• Krijn van Noordwijk

Meet & Greet met Kluun

HOEVELAKEN In de Stuw aan De Brink wordt zondag 9 april een Meet & Greet gehouden met Kluun. De schrijver komt vertellen over zijn nieuwste boek DJ. Na afloop signeert hij tevens dit boek. Na afloop draait DJ Friso.

De Meet & Greet met Kluun is een initiatief van de bibliotheek en Bruna Hoevelaken in samenwerking met dorpshuis De Stuw en Grandcafë De Haen. In de voorbereiding aan zijn bezoek aan Hoevelaken deed Kluun flink wat stof opwaaien. Net als de personages in zijn nieuwe boek is hij nogal flexibel als het gaat om het vastleggen van data. Een eerder afspraak om 2 april te komen zegde hij af om zijn grote passie voor voetbal voor te laten gaan. In het boek neemt Kluun de lezer mee naar de wereld van superstart-dj's in Las Vegas en het Burning Man-festival in Black Rock Desert, Nevada.

Kaarten kosten 10 euro voor leden van de bibliotheek en 12,50 euro voor niet leden. Kaarten zijn te koop bij de Bruna in Hoevelaken, de bibliotheken in Hoevelaken en Nijkerk en online via: www.bibliotheeknijkerk.nl.