• Kees van den Heuvel
  • Kees van den Heuvel
  • Kees van den Heuvel
  • Kees van den Heuvel

Marja Willems onthult nieuw kleuterboek Lief de Engel

NIJKERK In de Nijkerkse bibliotheek is zondag 12 november het nieuwste boek van Marja Willems uit Nijkerk ten doop gehouden. Het eerste boekwerk was voor haar zus Dea Blankestijn en haar kleindochter Suze. Het boekwerk heet Lief de Engel en is bedoeld om peuters en kleuters meer weerstandsvermogen en zelfvertrouwen te bieden.

Kees van den Heuvel

Marja Willems heeft niet alleen de teksten geschreven maar ook het tekenwerk verzorgd, op de iPad met haar vingers. Lief de Engel is het eerste boek in de serie 'Doosje van vertrouwen'. Er verschijnen ook nog titels met Hupsje het Rupsje, Fier de Mier, Blub de Drup en Zonne de Bloem. 'Ieder kind is waardevol', becommentarieert Willems de reden voor het verschijnen van de boekwerkenreeks. Ze baseerde haar proza op

het lied An Angel van The Kelly Family. Die gaat ze in maart daadwerkelijk ontmoeten in Duitsland. Verder heeft ze onderwerpen uit het boek Think and Grow Rich omgezet naar de peuter en kleuterboekjes. Marja gaat de komende tijd het land in om het boek te promoten.