• Bende van Niekark

Line up tiende Bende van Niekark bekend

NIJKERK De tiende editie van de Bende van Niekark wordt zaterdag 30 juni vanaf 14.00 uur gehouden. Het Plein in Nijkerk wordt omgetoverd tot een klein festivalterrein, met dit jaar meer dan alleen muziek. Zo zullen er onder andere een gitaarbouwer, een vintage lp-verkoper en een barbier zijn en een kraam waar diverse leuke producten worden aangeboden. En voor de kleine muziekliefhebbers is er een springkussen. Het muziekspektakel wordt dit jaar weer georganiseerd door de SPPN en de Bende van Niekark-vrijwilligers.

De Muziekschool Band uit Nijkerk opent dit jaar de Bende van Niekark, daarna treedt het popkoor 'S(w)ing your heart out' op, met maar liefst 75 leden, onder leiding van Herma en Belinda. Vervolgens onze eigen Nijkerkse singer-songwriter Judy de Mots, om gevolgd te worden door de Harderwijkse pop-rock coverband No One Knows. Daarna Just Us uit Hoevelaken met het cover repertoire: van mooie ballads tot zing, swing en rock.

Natuurlijk mag 'onze vaste Bendeband' Ritn Ditn ook niet ontbreken, deze dialect rock 'n roll band treedt al jaren op bij de Bende en dat geldt ook voor Groove NRG, een lekker recept van pop, rock en een vleugje soul.

Als laatste band treedt op De Vliegende Hertjes uit de Flevopolder met hun rock lol. Het geluid wordt verzorgd door Quality AV(Ronald Guliker) en DJ Luuk zwerft met zijn muziek overal tussendoor en zal deze muzikale dag afsluiten.

Voor meer informatie: www.bendevanniekark.nl.