• Henry Hamstra

Leerlingen te gast op werkplaats

NIJKERK Leerlingen van basisschool Het Baken zijn op woensdag 4 juli te gast geweest op de bouwplaats voor hun school. 

Andres Vliek van grond-, weg- en waterbouwbedrijf Timmer had hen hiervoor uitgenodigd. ,,Elke dag zie ik veel kinderen, met de neus tegen het raam, met veel interesse kijken naar ons werk. Het leek mij leuk om ze wat meer te vertellen over wat wij aan het doen zijn en hoe wij werken. Wij betrekken graag de omwonenden, in dit geval deze leerlingen, bij ons werk", geeft hij aan. 

Naast de leerlingen kwam ook wethouder Mariëlle Broekman kijken. ,,Dankzij dit bijzonder leuke initiatief van de aannemer kunnen de kinderen kennismaken met het werk van Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw. Dit past heel goed in onze manier van samenwerken. Wij gaan graag in gesprek met onze inwoners. Heel leuk dat dat nu onze jonge inwoners zijn.", aldus de wethoudster. 

Met de nieuwe inrichting wil de gemeente aansluiten op het beeld dat zij graag ziet in het centrum van Nijkerk. De verwachting is dat de Torenstraat rond 20 juli aanstaande weer open wordt gesteld voor al het doorgaand verkeer. De werkzaamheden lopen door tot 17 augustus.