• Latei
  • Latei

Kopers en ontwikkelaars vieren start bouw de Beeckhof

HOEVELAKEN Op de hoek van de Koninginneweg met de Stoutenburgerlaan in Hoevelaken is woensdag de start bouw gevierd van nieuwbouwproject de Beeckhof. De kopers van de 66 woningen in de Beeckhof hebben samen met de projectbetrokkenen op de bouwplaats middels confettikanonnen en het leggen van een betonnen balk het startsein gegeven. Daarna heeft iedereen een ballon opgelaten.

Na de handeling heeft wethouder Wim van Veelen van de Gemeente Nijkerk de officiële handeling afgesloten en konden de kopers onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met hun toekomstige buren.

De Beeckhof is een initiatief van LATEI en Aalberts Ontwikkeling BV. Antoni Poot, directeur LATEI, feliciteerde de toekomstige bewoners met deze belangrijke mijlpaal. Hij gaf aan dat de opzet van het plan, om een gemêleerde woonomgeving te realiseren voor jong en oud, wat hem betreft goed geslaagd is.

Het nieuwbouwproject de Beeckhof bevat 66 woningen in verschillende prijscategorieën en typen. Poot: ,,Het project wordt een prachtig leefgebied met voldoende parkeerplaatsen, groen en speelgelegenheid voor de kinderen. Dicht bij uitvalswegen en voorzieningen, en op loopafstand van het centrum en station van Hoevelaken. Van de 66 woningen in de Beeckhof zijn er door grote belangstelling al 62 verkocht.''

Altera Vastgoed N.V. heeft in dit project 28 rijwoningen gekocht, deze woningen worden verhuurd in de vrije sector. Altera heeft een website waar kandidaat huurders hun interesse kenbaar kunnen maken, de officiële verhuur hiervoor start in maart: www.hurenindebeeckhof.nl.

De bouw van deze woningen is in handen van Aalberts Bouw BV. Meer informatie over de Beeckhof is te vinden op www.debeeckhof.nl.