• Ely Hackman

Kinderen van Camping Overbos zetten 'opa' Jan en zijn Greet in het zonnetje

HOEVELAKEN Dat je op latere leeftijd nog zo verliefd kunt worden vonden Layla, Esmee, Anthonie en Fay wel heel bijzonder. Nu is gebleken dat 'Opa Jan', die eindelijk de liefde van zijn leven ontmoette, ook al binnenkort weer afscheid moet nemen van zijn vriendin Greet, omdat zij onlangs te horen heeft gekregen ernstig ziek te zijn. De kinderen vonden het de hoogste tijd om 'Een Wens voor je Medemens' in te schakelen voor een bijzondere verrassing.

Veel mensen op de camping waren het daarmee eens, want er werd enthousiast gestemd op de wens die de kinderen hadden ingediend. Dankzij sponsor Harold van schildersbedrijf Bosch en Blok en massagepraktijk 'evennergensaandenken' van Irene Bezembinder kon samen met de donaties die zijn binnengekomen tijdens het NijSoCo voetbaltoernooi een laatste wens voor een rondje om de camping in een grote witte limousine in vervulling gaan.

Trouwen kunnen ze niet meer, zeiden de kinderen, maar een verkeringsfeestje verdienen ze toch zeker. Dagenlang oefenden de kinderen op een dansje om Jan en Greet mee te verrassen en natuurlijk kon een heuse 'bruidstaart' niet ontbreken. Ook kregen alle gasten een hapje en drankje, hing er een groot spandoek en ontving Greet van alle kinderen een prachtige rode roos met daaraan een kaartje en lieve boodschap.

Ondanks de verdrietige reden werd het een mooie avond.

EWVJM 'Een Wens voor je Medemens' staat voor positiviteit, elkaar helpen en elkaar wat gunnen. Dankzij diverse bedrijven worden het hele jaar door leuke, mooie en bijzondere wensen vervuld. Steeds vaker echter ontvangt EWVJM ook laatste wensen, waar niet altijd direct budget voor is terwijl deze wensen wel opkort termijn gerealiseerd 'moeten' worden. Particulieren of bedrijven die een steentje willen bijdragen zijn daarom meer dan welkom: www.eenwensvoorjemedemens.nl of info@eenwensvoorjemedemeens.nl. Zaterdag 22 augustus staat het promotie-team van EWVJM tijdens de zomerfeestweek op het plein. Dankzij Hotel Restaurant De Roode Schuur wordt onder eenieder die een steentje bijdraagt, middels een donatie groot of klein, een luxe hotelovernachting verloot.