Kickboksen en conditietraining bij Muay Thai dankzij jongerenwerk

NIJKERK Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Gemeente Nijkerk houdt in samenwerking met sportschool Muay Thai voor de jeugd in Nijkerk ''kickboksen en conditietraining'' bij sportschool Muay Thai aan de Watergoorweg 85b in Nijkerk.

De cursus kickboksen is bedoeld voor de jeugd van 10 tot en met 17 jaar en wordt gegeven op maandag-, woensdag- en vrijdagavond vanaf 19.30 uur. De kosten voor het kickboksen zijn 20 euro per maand. Dit betekent dat er voor 20 euro onbeperkt gesport kan worden.

Naast het kickboksen bieden Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Gemeente Nijkerk en sportschool Muay Thai een kennismakingspakket aan. Dit pakket is bedoelt om kennis te maken met diverse soorten trainingen die sportschool Muay Thai te bieden heeft. De vijf trainingen bestaan uit: kickboksen, zaktraining, conditie, spel en sparren en mixtraining. Het kennismakingspakket is alleen via het jeugd- en jongerenwerk verkrijgbaar. De kosten voor het kennismakingspakket bedragen 25 euro voor vijf trainingen.

Dit is de eerste keer dat sportschool Muay Thai en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Gemeente Nijkerk een samenwerking aangaan. Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Gemeente Nijkerk vindt het belangrijk dat jongeren bewegen en zelfverzekerd over straat durven te gaan en biedt vanuit jeugd- en jongerencentrum Blits (Hoevelaken) en jeugd- en jongerencentrum Chill-Out (Nijkerk) een veilige omgeving waarin jongeren zich op allerlei gebieden kunnen ontwikkelen. Sportschool Muay Thai draait al vele jaren mee in Nijkerk en heeft sinds een paar maanden een nieuwe locatie. Voorheen werd gesport in de sportzaal van het Groenhorst College.

Voor meer informatie of voor deelname: jeugd- en jongerenwerker Lars Oostland via Lars@jongerenwerknijkerk.nl.