• Foto: Harry Koelewijn

Kans op prijzen bij aanvragen verzoekjes bij Het Glazen Huys Nijkerk

NIJKERK Wie in de actieweek van 14 tot en met 19 december een verzoeknummer aanvraagt bij de dj's van het Glazen Huys Nijkerk, steunt dit jaar drie lokale goede doelen en 3FM Serious Request én maakt kans op mooie prijzen.

Het Glazen Huys Nijkerk maakt in de actieweek elke dag live radio en televisie van 8.00 tot 0.00 uur en in de nacht van vrijdag op zaterdag. Samen met inwoners, bedrijven en scholen wordt geld opgehaald voor het Vakantiespektakel Nijkerk, Sint Nicolaas Comité Nijkerkerveen, Steunpunt Welzijn Ouderen Hoevelaken en de opleiding en ontwikkeling van kinderen in oorlogs- en conflictgebieden (3FM Serious Reques).

PRIJZENACTIE Het publiek kan onder meer meedoen door in ruil voor een donatie een plaatje aan te vragen bij de dj's. Dit jaar steunen zij daarmee niet alleen de vier goede doelen, maar maken zij óók kans op mooie prijzen. Elke dag wordt een dagprijs verloot onder de aanvragers die de studio bellen: 033-2460101. De namen van de dagprijswinnaars gaan bovendien in een pot voor de verloting van de hoofdprijs op de slotavond zaterdag 19 december vanaf 20.00 uur in Grand Café 't Regthuys. De gelukkige winnaar gaat met een 40 inch Philips Led-TV naar huis.

Meer informatie op www.hetglazenhuysnijkerk.nl.