• Gerrit Steen

'Jetzt geht's los' in De Slag

HOEVELAKEN Liefhebbers van een gezellige Duitse avond, compleet met lederhosen en Heidi-kostuums hoeven niet helemaal naar München af te reizen, maar kunnen gewoon terecht in sportcafé De Slag in Hoevelaken. Daar wordt op zaterdagavond 13 oktober vanaf 20.30 uur een 'Oktoberfest' gehouden, compleet met Sauerkraut, Bratwurst en halve literpullen bier.

Wie de afbraak van zwembad De Slag de afgelopen zomer met weemoed heeft gadegeslagen zou bijna vergeten dat er achter de puinhopen van het eens zo fraaie bad, ook nog een goedlopend sportcafé gevestigd is. Nadat de activiteiten vanaf 21 juli noodgedwongen op een lager pitje werden gezet vanwege de bouw van de tijdelijke noodlokalen voor de diverse scholen in Hoevelaken, is het nu tijd om de activiteiten met hernieuwde energie voort te zetten.

ENTHOUSIAST ,,En wat is dan beter geschikt dan een goed georganiseerd Oktoberfest?", aldus enthousiaste uitbater Hans Root. ,,We hebben net het sportcafé geheel vrijgemaakt van verbouwingsstof en zijn er helemaal klaar voor. Je kunt het bijna als een alternatief carnaval in oktober zien. We zouden het leuk vinden als de mensen leuk aangekleed bij ons mee komen feesten, maar het is natuurlijk niet verplicht. We zorgen ook voor een extra sfeervolle ambiance door een optreden van het leukste duo van Nederland. Zorg dat je er bij bent, zodat je achteraf niet kunt zeggen dat je het eerste Oktoberfest van Hoevelaken gemist hebt!"