• ylvia en haar man uit Hoevelaken worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque.

    Roy Beusker
  • Marck en zijn vriendin uit Hoevelaken worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque.

    Roy Beusker

Inwoners Hoevelaken winnen 150.000 euro bij Postcode Loterij

HOEVELAKEN Zes bewoners van de straat Roggeakker in Hoevelaken zijn dinsdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 3871 NT is in de augustustrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Een van de deelnemers wint 50.000 euro, drie inwoners winnen 25.000 euro en twee deelnemers winnen 12.500 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Marck en zijn vriendin winnen 25.000 euro en zijn blij verrast: ,,We willen dolgraag een dakkapel. Dat kan nu zelfs aan beide kanten van het huis!"

Sylvia en haar man winnen 25.000 euro: ,,Hier zijn we ontzettend blij mee! Er zijn genoeg wensen: we willen graag een tuinhuisje, misschien wel met veranda en een open haard. Ook willen we allebei dolgraag een e-bike. Die gaan er nu zeker komen!"

OP TELEVISIE De uitzending van de uitreiking in de Roggeakker in Hoevelaken is op vrijdag 28 september te zien in Koffietijd bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.