• Hartje Hoevelaken

Inschrijving voor tweede Santa Run geopend

HOEVELAKEN Het centrum van Hoevelaken kleurt dit jaar weer rood door alle kerstpakken, want op vrijdag 14 december staat de Santa Run op het programma. Het parcours start en eindigt op De Brink en bestaat uit een ronde van ongeveer drie kilometer door het centrum.

De eerste editie van de Santa Run in Hartje Hoevelaken, vorig jaar, was een groot succes. Reden voor de organisatie om deze run dit jaar opnieuw te organiseren. ,,Het gaat niet om de tijd die je neerzet, maar om de gezelligheid", vindt Nicolette de Groot van DuoDuo en lid van de ondernemersvereniging die de Santa Run organiseert.

AFTERPARTY Om 18.30 uur is er een warming-up onder leiding van Karim Imanuel van Fitness Centrum Hoevelaken. Daarna zal de run van start gaan en bij de finish is er glühwein en warme chocomelk voor de deelnemers. Na de Santa Run is er een afterparty bij Grand Café en Party Centrum De Haen.

KERSTMANNENPAK Inschrijven voor deze Santa Run kan via www.hartjehoevelaken.nl. Voor het inschrijfgeld van 12,95 euro krijgen deelnemers een vijfdelig kerstmannenpak: een broek, jasje, riem, muts en een witte baard. Voor de dames is er dit jaar een beperkte hoeveelheid kerstjurkjes verkrijgbaar. Na betaling zijn de 'one--size-fits-all'-pakken vanaf 10 december af te halen bij Bakkerij Toebast aan de Westerdorpsstraat 8. Aan de start kunnen geen pakken meer gekocht worden.