Inloopavond over herontwikkeling van voormalig Bouwfonds-kantoor

HOEVELAKEN De gemeente Nijkerk en BPD ontwikkeling BV (voorheen Bouwfonds Ontwikkeling) nodigen iedereen uit voor een inloop- en informatieavond over de herontwikkeling van een kantorenlocatie aan de Westerdorpsstraat 66 in Hoevelaken naar een woningbouwlocatie op donderdag 14 april. De inloop- en informatiebijeenkomst wordt gehouden van 19.00 tot 20.30 uur in het kantoorpand van Rabo Vastgoedgroep aan de Westerdorpsstraat 66 in Hoevelaken.

De afgelopen maanden hebben BPD en de gemeente Nijkerk gezamenlijk de mogelijkheden verkend van de herontwikkeling van de kantorenlocatie aan de Westerdorpsstraat 66 in Hoevelaken naar een woningbouwlocatie, omdat het kantoorpand in de nabije toekomst leeg komt te staan.

Met respect voor de historie, de nu al aanwezige natuur in het landschap en de omgeving is volgens beide partijen een planinitiatief ontwikkeld dat voorziet in de woningbouwbehoefte van Hoevelaken. In totaal zijn zo'n 160 woningen gepland in een woonpark, dat ook voor het publiek toegankelijk wordt. Op 29 maart heeft het college van burgemeester en wethouders van besloten voornemens te zijn medewerking te verlenen aan de herontwikkeling. ,,Graag betrekken de gemeente Nijkerk en BPD geïnteresseerden en belanghebbenden vroegtijdig in het planproces."