Humanitas biedt nu ook steun na echtscheiding

NIJKERK Voor inwoners van de Veluwe start Humanitas na de zomer met een gespreksgroep. Het is een lotgenotengroep voor wie na een scheiding samen met anderen terug wil kijken. Ervaring leert dat onderlinge steun en (h)erkenning deelnemers sterker maakt. De groep komt acht keer bij elkaar en wordt begeleid door twee ervaren vrijwilligers.

Meer informatie en aanmelding via projectleider Johan Bleeker: johan288@planet.nl of tel. 0341-416991. Na aanmelding ontvangt iemand een uitnodiging voor de info-middag; deze is bedoeld om met elkaar en met de begeleiders Johan en Gery kennis te maken. Startdatum, plaats en dagdeel van samenkomst stemmen zij af op de wensen van de deelnemers, www.humanitas.nl/afdeling/noord-veluwe.

HUMANITAS Het vrijwilligerswerk van Humanitas bestrijkt een werkgebied van tien gemeenten: Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Hattem, Heerde en Epe. Als centraal gelegen en goed te bereiken locatie voor mensen in het werkgebied kiezen zij voor de info-middag meestal Nunspeet. Waar deelnemers later als lotgenotengroep echtscheiding bijeen komen, hangt af van de wensen en de woonplaatsen van alle deelnemers.