Hoevelaken Duurzaam nieuw project van de Lions

HOEVELAKEN De Lions Club Hoevelaken houdt zaterdag 30 mei in het dorpscentrum van Hoevelaken bij de muziektent op het van Aalstplein een happening voor de inwoners waarin bedrijven en winkeliers de omgeving goederen en diensten belichten en verkopen die direct verwant zijn aan het begrip Duurzaam.

Daarmee wil de Lions Club inspelen op de verandering in onze maatschappij waarin aspecten als duurzaam, hergebruik en milieuvriendelijkheid hoe langer hoe meer als belangrijke factoren worden gezien in de maatschappelijke ontwikkelingen. Aanpalende thema's als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en het bespreken van mogelijkheden rond circulaire economie worden daarbij niet vergeten. Tevens zal een muzikale noot niet ontbreken. Er hebben al meer dan twintig bedrijven en organisaties voor dit evenement ingetekend.

De opbrengst van deze happening komt ten goede aan Stichting Hulpdienst Hoevelaken. De Hulpdienst bestaat dertig jaar en heeft ruim zestig vrijwilligers die klaarstaan voor mensen die steun of hulp nodig hebben, maar die voor bepaalde hulpbehoeftes geen beroep kunnen doen op de reguliere professionele hulpinstanties. De gelden zullen onder meer worden besteed aan bijscholing van de vrijwilligers.

Voor meer informatie over deze activiteit is een speciale website opgezet: www.hoevelakenduurzaam.nl. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Lions Club Hoevelaken via info@hoevelakenduurzaam.nl.