'Gezellig druk' bij eerste winterfair Concordia

NIJKERK Muziekvereniging Concordia hield afgelopen vrijdag voor het eerst een winterfair. Het was even spannend vanwege het slechte weer, maar gaandeweg de avond werd het gezellig druk, aldus de organisatie.

De week voorafgaande aan de fair is er druk gewerkt om het plein van Dorpshuis om te toveren tot een gezellig marktplein in kerstsfeer. Een kerstboom, vuurkorven, glühwein en de aanwezigheid van de Kerstman maakten het plaatje helemaal compleet. Bezoekers konden terecht bij 24 kramen met een gevarieerd aanbod, en voor wie een gokje wilde wagen was een Rad van Fortuin neergezet. Als bijzondere gast was ook de Kerstman aanwezig. Voor de oude baas was een speciale hoek ingericht, en wie wilde kon met hem op de foto.

Enkele blazers van Concordia zorgden voor een gezellig kerstmuziekje en wie zich even wilde opwarmen kon in het gebouw en bij de kraam van Concordia terecht voor warme drank, koek of een broodje braadworst met zuurkool.

De activiteitencommissie was zeer tevreden over het verloop van de avond en het aantal bezoekers en hoopt met deze actie de kas van de vereniging weer wat aan te kunnen vullen. Een deel van de opbrengst zal geschonken worden aan het Glazen Huys in Nijkerk, zodat daarmee ook vier lokale goede doelen worden gesteund.

Op woensdagavond 16 december geeft Concordia ook nog een eindejaarsconcert. Dat zal plaatsvinden in gebouw Concordia aan de Van Rootselaarstraat in Nijkerkerveen. De zaal is open om 19.00 en het concertje begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.