• Roy Beusker
  • Jan uit Nijkerk wint een gloednieuwe Tesla tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht'.

    Roy Beusker

Geluksvogel Jan (53) uit Nijkerk wint gloednieuwe Tesla

NIJKERK Jan uit Nijkerk begint het nieuwe jaar goed. Hij is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe elektrische Tesla, tijdens de eindejaarsaflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht'. ,,Geweldig! Dit had ik niet verwacht!"

 

Tijdens het champagnespel ging presentatrice Linda de Mol op zoek ging naar de gelukkige winnaar. Iedere deelnemer in de studio vond onder zijn of haar stoel een champagnefles. De vijf deelnemers in de Miljoenenjacht-studio die een fles met het juiste etiket onder hun stoel hadden, mochten hun flesje openmaken. In één van de vijf flessen bleek roze champagne te zitten. Jan was de gelukkige en won daarmee zijn Tesla.

In Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Jan won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 3862 een studioplek in de tv-show. Alle deelnemers in de studio gingen met een Samsung tablet naar huis.

Een inwoner uit Krimpen aan den IJssel speelde in de finale het Gouden Koffer Spel' aan de desk naast presentatrice Linda de Mol en won 363.000 euro.

De eindejaarsaflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht' leidde de Kanjerdag van de Postcode Loterij in. Op nieuwjaarsdag verdeelt de Loterij haar hoogste prijs ooit: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. In de uitzending van RTL Boulevard (18.30 uur) maakt de Postcode Loterij bekend waar deze hoofdprijs is gevallen.