• WSN en Heijmans Huizen ondertekenden eind november de overeenkomst voor de bouw van energiezuinige huurwoningen in 'De Bloesemgaarde'.

    Heijmans Huizen

Energiezuinige huurwoningen in De Bloesemgaarde

NIJKERK In de tweede fase van Doornsteeg bouwt Heijmans Huizen definitief achttien sociale huurwoningen voor Woningstichting Nijkerk (WSN). Beide partijen ondertekenden eind november de overeenkomst hiervoor. Het gaat om huurwoningen in 'De Bloesemgaarde', de tweede deelwijk van Doornsteeg.

ENERGIENEUTRAAL De huurwoningen worden voorzien van hoogwaardige isolatie, zonnepanelen en een intelligent ventilatiesysteem. Daarmee zijn ze nagenoeg energieneutraal (EPC 0) en laag in energielasten voor de toekomstige huurders. Totaal verwacht WSN tot 2018 ruim tachtig huurwoningen te bouwen in Doornsteeg. Ook de zesendertig koopwoningen die Heijmans in de Bloesemgaarde bouwt, zijn nagenoeg energieneutraal. Inmiddels is al zestig procent van de koopwoningen verkocht. Daarnaast staan er nog diverse woningen onder optie.

AANBOD Wie belangstelling heeft voor een huurwoning, moet zich in ieder geval inschrijven bij www.woningneteemvallei.nl waar de woningen begin 2017 aangeboden worden. Meer informatie over de koopwoningen is beschikbaar op www.debloesemgaarde.nl.