• Gerrit Steen
  • Gerrit Steen
  • Gerrit Steen
  • Gerrit Steen

Dorpsdag Hoevelaken druk bezocht

HOEVELAKEN De Dorpsdag van Hoevelaken die zaterdag jl. werd gehouden, is goed bezocht. Ondanks de wat mindere weersvoorspellingen en felle regenbuien in de vroege ochtend bleef het de hele dag redelijk mooi weer, vooral 's middags was er een gezellige drukte. 's Avonds was het manifestatieveld zoals gebruikelijk weer afgeladen Dare Devils.

Gerrit Steen

Traditiegetrouw werd het spits afgebeten met de Rabobank Dorpsloop waarvoor zich alleen bij voorinschrijving al meer dan 275 deelnemers hadden gemeld. Doordat mensen zich ook nog op zaterdag konden inschrijven verschenen er ruim 350 lopers aan de start. 's Middags was er sport en spel met de bootcamp. Winnaar van de bootcamp was de vrijwillige brandweer van Hoevelaken die lieten zien allemaal in goede conditie te zijn. Het team was ook de hele dag paraat met een promotieactie om nieuwe vrijwilligers in het korps op te nemen. Voor de kids was er een mini-kermis.

Muziekoptredens waren er van mysteryguest Brace en 's avonds van de Dare Devils, die met hun energieke optreden voor veel sfeer en stemming zorgden. DJ Patrick nam na dit optreden de regie weer over. Ook de senioren van Hoevelaken werden bij de Dorpsdag betrokken en vond er in 'de Stoutenborgh' een druk bezochte bingoavond plaats. De avond begon om 20.00 uur en de senioren werden ruim voorzien van lekkere drankjes en hapjes. Er waren weer mooie prijzen te verdienen die door de plaatselijke middenstanders ter beschikking werden gesteld.