De WELLoop: hardlopen voor wederopbouw Nepal

HOEVELAKEN Gezellig samenzijn en netwerken op bedrijventerrein De Wel in Hoevelaken en tegelijkertijd sportief bezig zijn voor het goede doel; dat zijn de ingrediënten van De WELLoop, die op donderdag 10 september wordt gehouden. Initiatiefnemer Unica nodigt iedereen uit om zich in te schrijven. Ook mensen die zelf niet lopen, maar wel iemand willen sponsoren zijn van harte welkom.

De WELLoop wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door technisch dienstverlener Unica. Doel van de sponsorloop, naast een gezellige en sportieve middag met mensen uit Hoevelaken en omgeving, is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de wederopbouw van Nepal.

Unica Foundation is in 2007 opgericht door de medewerkers van Unica. De stichting ondersteunt hulpprojecten in ontwikkelingslanden, met name in Nepal. De Unica Foundation zet haar kennis en kunde in om de bevolking van deze landen te helpen bij het doorvoeren van structurele en duurzame ontwikkelingen. De stichting kan deze projecten alleen uitvoeren dankzij donaties en giften van maatschappelijk betrokken bedrijven en burgers.

De sponsorloop start donderdag 10 september vanaf 15.30 uur en is bedoeld voor iedereen, zowel bedrijven als personen, sportief of onsportief, hardlopers of sponsors. De start is op Bedrijventerrein De Wel in Hoevelaken (Unica is gevestigd aan De Wel 15) en het doel om zoveel mogelijk gesponsorde rondjes van 900 meter hard te lopen binnen één uur. Aanmelden als loper of sponsor kan via www.unicafoundation.nl.

Voor meer informatie: Unica Foundation, info@unicafoundation.nl, tel. 033-2478080.