• Leonard Walpot

CDA-Kamerlid Jaco Geurts naar Nijkerk

NIJKERK Tweede Kamerlid Jaco Geurts van het CDA brengt vrijdag 13 januari een bezoek aan Nijkerk. Het bezoek staat in het teken van voedsel en eerlijke economie.

In de ochtend zal een CDA-delegatie met Jaco Geurts, statenleden en raadsleden van 10.45 tot 12.00 uur een bezoek brengen aan Vreugdenhil Dairy Foods, Arkerpoort 5 in Nijkerk. 's Middags van 13.00 tot 14.00 uur zal Jaco Geurts op het Plein in Nijkerk aanwezig zijn, waar hij graag met de inwoners van Nijkerk in gesprek gaat over het thema voedsel en eerlijke economie, maar ook over andere onderwerpen die de bezoekers belangrijk vinden voor de toekomst van Nederland en onze regio.

Het bezoek maakt onderdeel uit van de CDA-verkiezingstour die 13 januari gehouden wordt op zes plaatsen in Midden-Nederland. Op deze dag voor het landelijke CDA-congres in Barneveld pakt het CDA extra uit door bezoek van zes Tweede Kamerleden aan zes verschillende plaatsen in de regio. De vijf thema's van het verkiezingsprogramma zullen worden geaccentueerd door bezoeken en gesprekken ter plekke.