• Beheerder Marcel Schaap is maar wat blij met de cheque van 3.000 euro.

    Gerrit Steen
  • Gerrit Steen
  • Gerrit Steen

Buurtcadeau van drieduizend euro voor de Stuw

HOEVELAKEN Tijdens een bijeenkomst van Vrouwen van Nu is woensdagavond 15 mei door het Oranje Fonds een cheque ter waarde van 3.000 euro uitgereikt aan de stichting de Stuw Hoevelaken.

De cheque met daarin het buurtcadeau van de Nationale Postcode Loterij werd overhandigd door medewerker Marjolein Beeuwkes van het Oranje Fonds aan Marcel Schaap, die de beheerzaken onder zijn hoede heeft bij de Stichting de Stuw Hoevelaken. Het geld is inmiddels al uitgegeven aan een nieuwe ringleiding door de zalen van de Stuw waardoor er een geluidsversterkend effect ontstaat voor mensen met een gehoorapparaat. Marcel Schaap: ,,Mensen met een gehoorapparaat die zich binnen de ring bevinden, kunnen via de versterker het geluid op hun gehoorapparaat ontvangen. Deze ringleiding is twee weken geleden aangelegd."

In buurten waar de Straatprijs van de Nationale Postcode Loterij valt, vorig jaar in week 39 op postcode 3871 NT (Roggeakker) in Hoevelaken, verblijdt het Oranje Fonds een organisatie met het Buurtcadeau. Zo hebben ook alle omwonenden langdurig profijt van de straatprijs.