Brocante fietstochten door Hoevelaken en omgeving

HOEVELAKEN Liefhebbers van curiosa en brocante kunnen hun hart de komende zomerperiode ophalen, op zaterdag 11 juni en daaropvolgend elke tweede zaterdag van de maand tot en met september wordt er een brocante fietstocht georganiseerd.

De fietsroute is ongeveer 16,5 kilometer lang en voert de deelnemers langs adressen in Hoevelaken, Terschuur, Zwartebroek en Nijkerkerveen. Op deze adressen kunnen de liefhebbers terecht voor brocante en decoratie voor huis en tuin. Op de pagina 'Even voorstellen' van de website brocantefietstocht.blogspot.nl is te zien welke adressen er allemaal mee doen en wat er te verwachten valt. De openingstijd is van 10.00 tot 15.30 uur. De route kan per keer wisselen, omdat niet alle deelnemers altijd beschikbaar zijn. Natuurlijk kunnen geïnteresseerden ook op andere momenten bij de deelnemers terecht. De normale openingstijden staan ook op de website.

Wie zelf een leuk winkeltje met decoratie heeft en ook op deze route wil komen, kan contact opnemen via het contactformulier. Voorwaarde is wel dat deze niet te ver buiten de huidige fietsroute zit, die nu voert van Hoevelaken, Terschuur, Zwartebroek naar Nijkerkerveen. De data waarop de brocante fietstocht wordt gehouden zijn: 11 juni, 9 juli, 13 augustus en 10 september.