• Inesweb Evenementen

Boeken- en curiosamarkt op het Molenplein

NIJKERK De eerste boeken- en curiosa- en creamarkt van een serie maandelijkse markten wordt zaterdag 18 mei gehouden op het Molenplein. Kraampjes staan er van 9.30 tot 16.30 uur.

De serie boeken- en curiosa- en creamarkten worden deze zomer gehouden door Inesweb Evenementen. Behalve de markt op Tweede Pinksterdag, die op het Plein gehouden wordt, worden de markten dit jaar gehouden op het Molenplein. Dit mede op verzoek van ondernemers op het Molenplein en de Oosterstraat, die graag meer evenementen op het Molenplein willen zien.

CREATIEVE PRODUCTEN Omdat mei nog vroeg in het buitenseizoen is, start deze eerste boeken- en curiosa- en creamarkt met een bescheiden aantal deelnemers. Verwacht wordt dat zaterdag 11 mei, afhankelijk van het weer, ongeveer vijftien kramen op het Molenplein zullen staan, vol tweedehands goederen en tweedehands boeken. Ook is er plaats voor mensen die als hobby zelfgemaakte creatieve producten vanuit een kraam willen verkopen, zoal sieraden, schilderijtjes en kinder- of poppenkleding.

Mensen die geïnteresseerd zijn in het huren van een kraam kunnen mailen naar de organisator via inesweb-markten@outlook.com. Bellen kan ook naar 06 50414117.