Bewonersavond in Hoevelaken over project Duizend ogen

HOEVELAKEN In Hoevelaken is een project gestart om de veiligheid in wijken te waarborgen. Dit project heet 1000-ogen en wordt opgezet door verschillende wijkbeheerders in samenwerking met de politie en gemeente Nijkerk. Veel inwoners hebben zich hierbij inmiddels aangesloten. De gemeente nodigt hen uit voor een ontmoetings- en informatieavond over de veiligheid in de wijk op donderdag 3 maart van 19.30 tot 22.00 uur in de aula van het Van Lodenstein College, aan de Zuiderinslag 1.

De wijkagent geeft aan hoe veilig de wijken in Hoevelaken zijn. Verder licht hij het project 1000-ogen toe. Vervolgens maakt iedereen kennis met de wijkbeheerders van dit project en presenteren zij hun aanpak. Ook nodigen wijkbeheerders iedereen uit om deel te nemen die nog niet is aangesloten bij de Whatsapp-groep in zijn of haar wijk.

Tenslotte vertelt een ex-inbreker over zijn bevindingen in Hoevelaken. Hij is 's middags de wijken in gegaan om woningen, schuren en auto's te controleren op inbraakgevoeligheid. Zie voor meer informatie ook de speciale pagina op Facebook: Project 1000-ogen in Hoevelaken

Geïnteresseerden die niet in Hoevelaken wonen, zijn tevens welkom.