Bestuurswisseling bij stichting Vrienden van Arkemheen

NIJKERK Amaris Arkemheen heeft al jaren een eigen vriendenstichting. Na een bestuursperiode van bijna tien jaar neemt op 24 februari het nieuwe bestuur het stokje over. Zij gaan aan de slag met nieuwe activiteiten en voorzieningen voor de bewoners van Arkemheen.

Op 24 februari start het nieuwe bestuur officieel. De samenstelling van het nieuwe bestuur is: Evert Bosch (voorzitter), Reinard Doppenberg (secretaris) en Onno de Vries (penningmeester).

Er wordt op 24 februari afscheid genomen van het oude bestuur, namelijk: Elza van de Weerdhof (voorzitter), Tinie Schuurman (secretaris) en Gijs van de Mheen (penningmeester).

De Stichting Vrienden van Arkemheen maakt meer activiteiten voor bewoners en ouderen in de wijk mogelijk. De rolstoelbus is hier een goed voorbeeld van. Ook aanschaf van materialen, benodigd voor ontspanning en activiteiten van bewoners, behoort tot de mogelijkheden. Het gaat altijd om activiteiten en materialen die niet betaald kunnen worden uit het reguliere budget van Amaris Arkemheen. De Stichting Vrienden van Arkemheen bevordert ook de betrokkenheid van de inwoners van Nijkerk, Hoevelaken en omgeving bij Arkemheen.