• ©At Hijwegen

    At Hijwegen

Benefietconcert voor bouw school in Gambia

NIJKERK Stichting Kontaanoo Gambia-reis 2015 houdt op vrijdag 24 april een benefietconcert. Voor 7,50 euro kan een bezoeker de hele avond genieten van dit muzikale spektakel.

Er staan optredens gepland van het saxofoonkwartet ToneArt Quartet, het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps en slagwerkgroep Afslag Nijkerk. Het Fanfare orkest en Slagwerkgroep Afslag Nijkerk brengen een gevarieerd muzikaal programma. Daarnaast zal het ToneArt Quartet een speciaal programma brengen. ToneArt Quartet is een ambitieus klassiek saxofoonkwartet dat sinds 2011 bij elkaar is. Zij leerden elkaar kennen via het conservatorium waar zij studeerden bij Johan van der Linden en Arno Bornkamp. Ze zijn jong en ondernemend en willen graag concertprogramma's maken in combinatie met andere kunstvormen.

In juli 2015 gaan 22 jongeren onder begeleiding van acht volwassenen naar Gambia voor de bouw van een school in Jidda. Stichting Kontaanoo zal na de bouw van de school ook voorzien in de kosten van het onderhoud en de salarissen van de docenten op de school. Daar is veel geld voor nodig en door middel van dit benefietconcert probeert Team Gambia 2015 geld op te halen om deze droom waar te maken.

Het benefietconcert vindt plaats op vrijdag 24 april in het havo/vwo gebouw van het Corlaer College in Nijkerk, Ds Kuyperstraat 3. Het benefietconcert begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur, de inloop is vanaf 19.00 uur.

De kaartjes zijn aan de deur te koop. Meer informatie: gambiareis2015.kontaanoo.nl.

foto Afslag Nijkerk.