BBBB zet Facebook in om Nijkerkers te mobiliseren

NIJKERK De actiegroep Bad Bloemendal Blijft Bestaan (BBBB) heeft sinds vandaag een Facbookpagina. De werkgroep BBBB wil zoveel mogelijk Nijkerkers mobiliseren om op te staan tegen de plannen van het gemeentebestuur om een nieuw zwembad te bouwen op het industrieterrein Spoorkamp. ,,Dit terwijl Nijkerk al zo'n vijftig jaar een prachtige locatie heeft voor het zwembad op Luxool. Daar en nergens anders moet het nieuwe overdekte zwembad komen met ook de mogelijkheid om onoverdekt te zwemmen. Dat kan allemaal op de locatie Luxool gerealiseerd worden'', zegt de actiegroep op Facebookpagina.

,,Bovendien is er ook een prachtige ligweide in de bosrijke omgeving, speeltoestellen zijn aanwezig en er zou de mogelijkheid moeten komen voor bijvoorbeeld een Pannenkoekenhuis of een kinderboerderij bij het zwembad'', zo gaat het relaas van BBBB verder.

Al deze plannen kunnen, volgens de werkgroep, ook nog eens gerealiseerd worden voor een bedrag 'dat ver onder de negen miljoen ligt dat de gemeente nu wil besteden'.

De werkgroep wil graag een referendum houden en roept Nijkerkers op zoveel mogelijk de Facebookpagina te bezoeken, te liken en te delen.

De pagina is te vinden via www. facebook . com / BadBloemendalBlijftBestaan /