• Ronald Hoogendoorn

Bas van de Goor bij bijeenkomst Nijkerk Challenge 2019

NIJKERK Oud-volleybalprof en Olympisch goud-winnaar Bas van de Goor komt naar Nijkerk. Hij is 26 maart aanwezig op de informatieavond over de Nijkerk Challenge 2019. De bijeenkomst begint om 19.00 uur in De Schakel. Bij de introductie zal Bas van de Goor iets vertellen over wat hem motiveerde om in 2014 samen met het gezondheidscentrum de Challenge te starten.

De bijeenkomst wordt georganiseerd voor volwassenen uit Nijkerk van elke leeftijd die graag actiever willen worden en benieuwd zijn naar wat de Challenge hen kan brengen. De informatieavond is op dinsdagavond 26 maart 2019 van 19.00 uur tot ongeveer 20.45 uur in De Schakel, Oranjelaan 10 in Nijkerk. Aanmelden kan nog. Belangstellenden kunnen hun naam en telefoonnummer mailen naar receptie@denijeveste.nl of receptie@gc-corlaer.nl. Opgeven kan ook bij de receptie in de hal van gezondheidscentrum Corlaer of De Nije Veste.

De Nijkerk Challenge wordt in 2019 voor de zesde keer gehouden, dit jaar door de Gezondheidscentra Nijkerk en Nijkerk Sportief en Gezond. De doelgroep is verbreed en er zijn nu meer - ook kortere - afstanden te kiezen. Deelnemers aan de Challenge hoeven geen ervaring te hebben met wandelen of sporten. Meer informatie: www.gc-nijkerk.nl/nijkerk-challenge-2019