Art Event en expositie Collage Kunstcentrum goed bezocht

HOEVELAKEN De traditionele eindtentoonstelling met het werk van driehonderdvijftig cursisten van Collage Kunstcentrum kreeg deze keer een extra dimensie door het Art Event van afgelopen zaterdag. Veel bezoekers uit de wijde omtrek hebben de weg gevonden naar de toonzalen van Doggenaar Wonen.

De toonzalen waren veranderd in een aantrekkelijke expositieruimte voor de tientallen schilderijen, beelden en objecten. Deze expositie kon in de week voorafgaand aan Art Event al worden bezocht. PR-vrouw Esther Zuurmond: ,,Door deze ruimere openingstijden konden meer mensen genieten van de kunstuitingen van de Collagecursisten. Uit de reacties van bezoekers bleek veel waardering voor het hoge niveau en de veelzijdigheid van de tentoongestelde kunstwerken. De docenten met hun eigen werk kregen afgelopen zaterdag eveneens de gelegenheid hun artistieke talent te tonen en informatie te geven over hun cursusaanbod voor het komende seizoen."

Velen hebben van de mogelijkheid gebruik gemaakt zich in te schrijven voor een of meerdere cursussen of workshops. Overigens kunnen aspirant-cursisten zich ook nu nog opgeven. Het programma begint na de zomervakanties in september. Deze maand en in mei wordt nog een aantal workshops georganiseerd waarvoor nog plaatsen vrij zijn.

Meer informatie en aanmelden: www.collage-hoevelaken.nl of 033-2534738 of 06-47014492.